Massages

Heeft u al eens die diepe zucht geslaakt bij de gedachte aan een heerlijke massage?
Probeer het gewoon eens!

Massages zijn er natuurlijke voor de nodige ontspanning in allerlei vormen. Maar ook de noodzakelijke sportmassage kan voor een frisse nieuwe start zorgen. Ik overleg graag met u welke massage het beste bij uw wensen past.

Behandeling Tijdsduur Prijs

Relax massage

30 minuten 27,50
  60 minuten 42,50

De meest bekende massage is de relax massage. Een zachte, ontspannende oliemassage die de spieren pijnloos behandelt. Lees meer...

De relax massage heeft een zeer weldadig effect.
Alle energiebanen worden vrijgemaakt en men voelt de levensenergie stromen. Afvalstoffen die in de spieren zitten worden afgebroken en verwijderd via de lymfe en de bloedbanen. Spanningen verdwijnen en maken plaats voor een zalig gevoel van rust. Een echte aanrader voor het gezond houden van lichaam en geest.

Sport massage

30 minuten 27,50
  60 minuten 42,50

Sportmassage is een stevige vorm van massage waarbij knedingen en strijkages worden gebruikt om toegang te krijgen tot de dieperliggende spierlagen. Lees meer...

De massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert de bloeddoorstroming, waarbij de afvalstoffen uit de spieren worden afgevoerd.

De bedoeling van een sportmassage is de lichamelijke conditie van een sporter te verbeteren, te bestendigen of eventuele nadelige gevolgen van diens sportbeoefening weg te nemen of ze toch zo min mogelijk te doen voelen.

De behandeling bestaat uit verschillende massagetechnieken gericht op de verbetering van de conditie van de spieren. Door de massage ontspannen de spieren zich, wat bijdraagt tot de algemene mentale en fysieke gezondheid.

Sportmassage is ontworpen en uiterst geschikt voor sporters, maar mensen die last hebben van gespannen spieren, stress, hoofdpijn of die een zeer actief leven hebben kunnen ook baat hebben bij deze massage.

Aroma massage

30 minuten 29,50
  60 minuten 47,50

Aromamassage is zeer geschikt voor mensen die last hebben van vermoeidheid, depressie, lusteloosheid, hoofdpijn of migraine, nek- en schouderpijn of stress in het algemeen. Lees meer...

Maar ook voor mensen die helemaal gezond zijn is het een zalige ontspannende ervaring. De aromamassage is een massage waarbij enkele druppels etherische olie worden toegevoegd aan de massageolie.

De massage is zeer licht en rustgevend, de spanning zal uit ons lichaam verdwijnen en dit goed gevoel zal meerder dagen aanhouden.

De geur van de oliën zal een positief effect hebben op onze gemoedstoestand, de gevolgen van stress, zenuwen, neerslachtigheid of lusteloosheid zullen door de massage in combinatie met oliën verbeteren.

Bovendien worden de oliën opgenomen in onze bloedstroom, door inademing of via onze huid. Dit beïnvloedt ons organisme en versterkt ons immuniteitssysteem. Bepaalde geuren zullen ontspannend werken, andere dan weer stimulerend. De etherische olie zuivert en herstelt ook de huid.

Hotstone massage

30 minuten 29,50
  60 minuten 47,50

Een hotstone massage is een massage met "hete" stenen. Het gaat om gladde, door de natuur gepolijste stenen die opgewarmd worden tot ongeveer 45°C. Lees meer...

De grootte van de stenen varieert van 2 tot 12 centimeter.

Het lichaam wordt ingesmeerd met olie om de stenen vlot over het lichaam te laten glijden.
De stenen worden geplaatst op acupunctuurpunten en energiepunten.
Door het gebruik van stenen in combinatie met de warmte kunnen de spieren veel dieper gemasseerd worden dan met de handen het geval zou zijn.

Warme kaars massage

30 minuten 29,50
  60 minuten 47,50